Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Čierny pondelok na východe: Dve nehody škodoviek, dva vyhasnuté životy (†25,†42)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE – Na košických cestách dnes dopoludnia vyhasli dva životy. K prvej nehode došlo na ceste smerom od obce Ďurďošík na Košice, kde šofér (†42) Fabie zišiel mimo cestu a zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol. Druhá smrteľná nehoda sa odohrala na ceste medzi Moldavou na Bodvou a obcou Jasov. Tam mladý vodič (†25) Škody 120 po čelnej zrážke s Volkswagenom na mieste zahynul.

K obom tragickým nehodám došlo dnes v dopoludňajších hodinách. Príčinou prvej nehody mohol byť šmyk. „Vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia z doposiaľ nezistených príčin zišiel mimo cestu,“ uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. O život zraneného vodiča bojovali aj v nemocnice, no nakoniec zraneniam podľahol.

Vodič Škody 120 zrejme doplatil na neopatrné predbiehanie. „Vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda 120 pri predchádzaní čelne zrazil s osobným motorovým vozidlom zn. VW Touran,“ dodala Mesárová. Polícia osudové miesta teraz dokumentuje. Okolnosti dopravných nehôd sú v štádiu šetrenia.

Polícia opätovne apeluje na vodičov, aby vplyv počasia nepodceňovali a v dostatočnej miere sa pripravili aj na nepredvídateľné situácie. Teploty pod nulou a klzké cesty sa podieľajú na vzniku kolíznych situácií. Najmä, aby vo zvýšenej miere sledovali situáciu v cestnej premávke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu