Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrozná tragédia v Bardejove: Mladík vo vysokej rýchlosti zrazil dve ženy a batoľa!

Na mladíkovu bláznivú jazdu doplatila dôchodkyňa smrťou
Na mladíkovu bláznivú jazdu doplatila dôchodkyňa smrťou (Zdroj: YouTube)

BARDEJOV – Rútil sa šialenou rýchlosťou! Tragédiou skončila bláznivá jazda mladého vodiča (24) v Bardejove, ktorý vo vysokej rýchlosti nezvládol riadenie a s autom vyletel na chodník. Tam vrazil do matky s kočíkom aj staršej ženy, ktorá zraneniam na mieste podľahla. Neovládateľné auto skončilo v stĺpe, odkiaľ sa odrazilo do ďalších dvoch áut.

K smrteľnej nehode došlo okolo 17:40 na bardejovskom sídlisku na Komenského ulici. Mladý vodič VW Golf zrejme neodhadol svoje schopnosti a vo vysokej rýchlosti dostal na zasneženej ceste šmyk. Neovládateľné auto vyletelo na chodník, ktorým práve v tom čase prechádzala matka s kočíkom a ďalšia žena.

Tie sa už zrážke nedokázali vyhnúť a skončili pod kolesami Golfu, ktorý zastavil až betónový stĺp. Silný náraz auto ešte odhodil do ďalších dvoch áut. Zrazenú dôchodkyňu po nehode niekoľko minút oživovali, no neúspešne. „Po neúspešnej resuscitácii konštatoval lekár ZZS u ženy nar. 1951 exitus,“ povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Doráňaná matka aj s polročnou dcérkou, ktorú v čase nehody tlačila v kočíku, skončila v nemocnici. „Ženu nar. 1981 previezla posádka so stredne ťažkými zraneniami do nemocnice v Bardejove a 6 mesačné dieťa bolo prevezené na chirurgické oddelenie nemocnice v Bardejove,“ dodal hovorca. Batoľa našťastie utrpelo len ľahké zranenia.

Po nehode dali mladíkovi fúkať, no alkohol u neho nenamerali. Bardejovský vyšetrovateľ už mladého šoféra obvinil z prečinu usmrtenia aj prečinu ublíženia na zdraví. Zároveň spracoval podnet na jeho vzatie do väzby a bol umiestnený do policajnej cely.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu