Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Majský v base: Nechutí mu jesť!

Jozef  Majský
Jozef Majský

BRATISLAVA - Bývalý veľkopodnikateľ Jozef Majský (60) má za sebou štyri noci v bratislavskom „Justičáku“. Podľa našich informácií má v cele spoluväzňa a väzbu znáša ťažko vzhľadom na pretrvávajúce zdravotné ťažkosti, dokonca mu nechutí jesť.

Majský tak ako každý obvinený absolvoval vstupnú zdravotnú prehliadku, o jeho presune do väzenskej nemocnice v Trenčíne sa zatiaľ neuvažuje.

Majský vo väzbe skončil po rozhodnutí Špeciálneho súdu. Dôvodom je fakt, že sa nezdržiaval na adrese, ktorú uviedol a neprevzal si poštové zásielky. „Je to nezákonné,“ povedal Majský po tom, ako ho kukláči odvádzali z budovy súdu. Polícia Majského zadržala na jeho ranči v Obyciach. Súd mu totiž nedokázal doručiť list s uznesením o pokute 50-tisíc korún, ktorú dostal na poslednom pojednávaní. Majského advokát Peter Filip tvrdí, že miesto pobytu jeho klienta súd poznal.

Jozef Majský je obžalovaný v kauze tunelovania skrachovaných „nebankoviek“ B.M.G. Invest a Horizont Slovakia. Na súdne pojednávania nechodil. Buď posielal „péenky“, alebo žiadal o konanie v jeho neprítomnosti. Ani na verejnosti sa veľmi neukazoval. V spoločnosti sa objavil až v júni tohto roku, keď sa vydávala jeho dcéra Eva. Sám však priznal, že chodí aj medzi obyčajných smrteľníkov, napríklad do bratislavských kaviarní či supermarketu v Zlatých Moravciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu