Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kuriozita zo Starej Ľubovne: Dievča spávalo s priateľom, z ktorého sa vykľula žena!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: greenablenation.com)

STARÁ ĽUBOVŇA – Kuriózny prípad, aký riešia policajti zo Starej Ľubovne, na Slovensku zrejme nemá obdoby! Tínedžerka (16) rok a pol žila v domnení, že jej milenec (23) má všetko, čo k poriadnemu chlapovi patrí. Hrubo sa však mýlila. Z frajera, ktorého nadovšetko milovala, sa po niekoľkých mesiacoch vykľula žena. Na to, že chodí s transsexuálom, neprišla ani pri spoločných intímnych chvíľach! O nezvyčajnom prípade informovala Tv JOJ.

Odhalenie skutočného pohlavia mladej ženy zo Starej Ľubovne, šokovalo nielen jej priateľku, ale aj obe rodiny. Tým, že svoju o sedem rokov mladšiu milenku udržiavala dlhé mesiace v klamstve, si poriadne zavarila. "Žena (23) je obvinená z prečinu poškodzovania cudzích práv a hrozí jej väzenie na 6 mesiacov až tri roky," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Vzťah študentky a mladého „muža“ trval rok a pol. O tom, že niečo nie je v poriadku, dievča nemalo potuchy do poslednej chvíle. Skutočné pohlavie „partnera“ neodhalilo napriek tomu, že milenci spolu intímne žili. Zakázal jej totiž, aby sa ho dotýkala.

Šokujúca pravda prišla ako blesk z čistého neba. Na podivného milenca ju upozornili známi na sociálnej sieti. Zamilované dievča tomu nemohlo uveriť, priateľ, ktorého už predstavila aj rodičom, je v skutočnosti žena! Oklamaná študentka si tak teraz lieči nielen zlomené srdce, ale aj psychické problémy.

O krutom klamstve netušila ani rodina samotnej podvodníčky. Keď jej otec zistil, z akého dôvodu mu dcéru z domu odniesli policajti, nemohol uveriť vlastným ušiam. „Môj sprostý rozum toto nevie pochopiť. Však na nej si všimnete ženské črty, čo bola tá slečna slepá?“ pýtal sa rozhorčene.

Podľa sexuologičky Danici Caisovej takým ľuďom nerobí problém predstierať opačné pohlavie. „Oni sa vedia hlavne psychicky na to pripraviť, že ani skúsenejší človek by na to neprišiel,“ povedala. Zronené dievča tak ani počas intímnych chvíľ nemuselo zistiť, že jej „priateľ“ je žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu