Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďalšie tragické úmrtie na ihrisku: Erikovi (†9) počas tréningu zlyhalo srdce!

Náhlu smrť malého futbalistu si nikto nedokáže vysvetliť Zobraziť galériu (2)
Náhlu smrť malého futbalistu si nikto nedokáže vysvetliť (Zdroj: fkraven.webnode.sk, fkpovazskabystrica2000.banda.cz)

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Počas uplynulého týždňa na športových ihriskách prišli o život až dve deti! Zatiaľ čo Samka (†11) z Rabče v piatok počas hry na školskom ihrisku zavalila bránka a podľahol vážnym zraneniam, smrť Erika (†9), ktorý vo štvrtok náhle zomrel na futbalovom štadióne v Považskej Bystrici, ostáva záhadou.

Obrovský smútok a žiaľ prežívajú malí futbalisti z Považskej Bystrice, ktorí počas štvrtkového tréningu prišli o jedného z najlepších spoluhráčov. Talentovaný Erik (†9) počas hry na futbalovom štadióne zrazu spadol a už sa neprebudil. Podľa našich informácii je pravdepodobné, že príčinou smrti bolo zlyhanie srdca.

"Chlapec hral futbal, odpadol, ťažko dýchal, nereagoval. Na miesto bola vyslaná sanitka, ktorej posádka dieťa po asi 45 min. oživovania previezli do nemocnice v Považskej Bystrici, kde chlapec následne zomrel," povedal pre Topky hovorca záchranárov Boris Chmel.

Polícia smutný prípad prešetruje. "Poverený príslušník PZ v Považskej Bystrici dňa 16. novembra začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva.

Na ihrisku prišiel minulý týždeň o život aj Samko (†11) z obce Rabča, na ktorého v piatok počas hry na školskom ihrisku spadla hádzanárska bránka. Chlapcovi počas amerického futbalu, ktorý hral s kamarátmi po škole, spadla rovno na hlavu a ťažkým zraneniam na mieste podľahol. So Samkom sa v sobotu na miestnom cintoríne lúčila celá dedina. Základná škola, v areáli ktorej k nešťastiu došlo, sa po tragédii rozhodla na ihrisko osadiť bezpečnejšie bránky.

 

Samka (†11) počas hry na školskom ihrisku privalila ťažká brána
Zobraziť galériu (2)
Samka (†11) počas hry na školskom ihrisku privalila ťažká brána  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu