Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Jahnátkov zať sedí v Transpetrole!

Minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek
Minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek

BRATISLAVA/NITRA - Ukážková rodinkárska nominácia sa vraj udiala v podaní samotného ministra hospodárstva Ficovej vlády Ľubomíra Jahnátka. Podľa informácií Nového Času si svojho nádejného zaťa posadil rovno do dozornej rady Transpetrolu. Viliam Križan je podľa našich zistení blízkym priateľom jeho dcéry Miroslavy (28).

Premiér Fico vyhlasuje, že na „pochybné nominácie si už posvieti“. Nový Čas mu preto dáva tip. Najskôr si však musí zohnať životopis Viliama Križana, ktorý by mal byť nominantom jeho ministra Jahnátka. Križanov životopis nám neposkytli ani na ministerstve hospodárstva, ani v samotnom Transpetrole.

„Minister hospodárstva sa už k nomináciám vyjadril, že sú výsledkom koaličnej dohody,“ povedal Jahnátkov hovorca Branislav Zvara. Na našu otázku, že v Križanovom prípade malo ísť o nomináciu jeho ministra, sa Zvara zmohol len na „nekomentujem“. „Cez centrálu Smeru to nešlo,“ potvrdil Novému Času hovorca Smeru Ondrej Kotúček.

Keď sme sa opýtali nitrianskej právničky Miroslavy Jahnátkovej (28), akú má jej priateľ kvalifikáciu, keďže bol nominovaný do dozornej rady Transpetrolu, stručne zareagovala: „Dovidenia.“ Rovnakej reakcie sme sa dočkali aj od jej priateľa Viliama Križana, ktorý pracuje zhodou okolností v nitrianskom SPP. „K tejto téme sa nebudem vyjadrovať,“ uviedol stroho Križan k svojej nominácii a zložil telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu