Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Jožo Ráž je v suchu: Vyhrážky postrieľaním Číňanov a rodiny mu prešli!

Jožo Ráž
Jožo Ráž (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Obrovský rozruch nedávno vyvolal kontroverzný spevák Jožo Ráž, ktorý počas rozhovoru pre český denník odhalil svoju temnú stránku. Za výroky o vystrieľaní desiatok Číňanov a dokonca aj vlastnej rodiny, mu nehrozí žiaden trest.

Po šokujúcom rozhovore, ktorý legendárny hudobník nedávno poskytol českému denníku, mu hrozilo, že príde o zbrojný preukaz. Ráž si však už môže vydýchnuť. Zbraň, ktorou chcel „vystrielať“ desiatky Číňanov aj svoju rodinu, mu totiž nechali.

„Dotknutá osoba predložila na políciu v zákonnej lehote nový psychologický posudok. Na základe nového psychologického posudku a vykonaného šetrenia neboli zistené skutočnosti na základe ktorých by bolo možné odňať dotknutej osobe zbrojný preukaz,“ povedal pre Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Ráž sa vtedy s českým redaktorom podelil o jeho skeptické vyhliadky do budúcnosti: „Podľa mňa sa v blízkej dobe Amerika položí a celý svet ovládnu Číňania,“ myslí si Ráž. Nástup a budúcnosť novej veľmoci vidí jasne: „Kto im odmietne slúžiť, nebude žiť. Nie som rasista, ale Číňanov sa bojím,“ dodal.

Jeho ďalšie vyhlásenie však vyrázilo dych aj psychiatrom. Proti „útočiacim“ Číňanom by neváhal vytiahnuť zbraň. Ešte prekvapivejšie a zarážajúce je však to, že „guľky“ si odkladá aj na vlastnú rodinu! „Číňanov je strašne veľa, preto mám doma dve zbrane – keď sem príde táto ázijská vlna, tak prvých 45 odrovnám a posledné tri gulky si nechám pre seba a svoju rodinu,“ šokoval obľúbený hudobník.

Vyhrážky streľbou a takmer až rasistické výroky, nenechali vtedy chladnými psychiatrov ani políciu. „Niekedy rozpráva veci, o ktorých ja pochybujem, či sú overiteľné. Toto je však verejné vyhlásenie a musíme sa k nemu tak stavať,“ povedala pre denník SME psychiatrička Danica Caisová. „Ťažké poranenie mozgu predsa len ovplyvní aj psychiku,“ dodala Caisová na margo Rážovej vážnej nehody na motorke z roku 1999.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu