Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kelly zo Ženatého so záväzkami v šoku: Snúbencovi hrozí kvôli nej smrť!

Christina Applegate sa vryla do pamäti divákov najmä ako Kelly Bundová zo seriálu Ženatý so záväzkami. Na snímke s manželom Martynom LeNobleom. Zobraziť galériu (8)
Christina Applegate sa vryla do pamäti divákov najmä ako Kelly Bundová zo seriálu Ženatý so záväzkami. Na snímke s manželom Martynom LeNobleom. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Snúbencovi americkej herečky Christiny Applegate Martynovi LeNoblemu sa jeden z jej fanúšikov vyhrážal zabitím.

"Ukradol si mi Christinu. Keby nebolo teba, tak je moja. Toto nemôžem akceptovať. Zabijem ťa," napísal neznámy ctiteľ herečky na Twitter konto jej snúbenca. Podľa webovej stránky TMZ prípadom sa zaoberá losangeleská polícia, no vyšetrovanie je náročné vzhľadom na to, že dotyčný fanúšik komentár a následne aj celý svoj profil zmazal.

Christina Applegate, ktorá sa v roku 2008 vyliečila z rakoviny prsníka, sa so 43-ročným holandským hudobníkom LeNoblem zasnúbila 14. februára 2010 po takmer trojročnom vzťahu. Dátum svadby dvojica stále neoznámila, pre oboch to však bude už druhé manželstvo. Herečka, známa najmä zo seriálu Ženatý so záväzkami, Jesse (1998 - 2000) alebo Samantha Who? (2007 - 2009), bola v rokoch 2001 až 2007 vydatá za herca, scenáristu a režiséra Johnathona Schaecha. S LeNoblem má takmer dvojročnú dcérku Sadie Grace.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu