Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pri Sobranciach sa prevrátil traktor, vodič (†34) to neprežil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SOBRANCE - Hasiči zo Sobraniec dnes krátko po polnoci zasahovali pri dopravnej nehode traktora. Ten sa totiž v lese neďaleko obce Koňuš prevrátil a zabil vodiča. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Štefan Puzder.

"Nehoda sa stala pravdepodobne už skôr, v neprístupnom teréne, približne 2,5 kilometra od hranice lesa. Naši príslušníci neutralizovali uniknuté kvapaliny a pomáhali s transportom mŕtveho tela," informoval Puzder.

Krajský policajný hovorca z Košíc Alexander Szabó uviedol, že 34-ročný vodič z okresu Sobrance viedol traktor bez vodičského oprávnenia po nespevnenej lesnej ceste v lesnom poraste. Mal naložené palivové drevo na prívese a traktor viedol po zvážnici zvanej Uhlíské v smere z lesného porastu do obce Koňuš.

"V dôsledku ťažko prístupného terénu a za doteraz presne nezistených okolností sa s traktorom prevrátil na strechu. Utrpel pri tom zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol," informoval Szabó.

Dopravná nehoda je podľa neho v štádiu šetrenia. Na traktore a prípojnom vozidle vznikla celková škoda vo výške cca 2000 eur. Poverený príslušník dopravného inšpektorátu v Michalovciach začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia. Na tele nebohého muža bude vykonaná súdna pitva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu