Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Osudová láska Kristínky (†14) a Joža (†62): Tragická nehoda po vášnivej noci v hoteli!

Milenci zahynuli v zdemolovanom aute Zobraziť galériu (3)
Milenci zahynuli v zdemolovanom aute (Zdroj: SITA)

TRNAVA - Deň po hrozivej nehode pri Holíči, pri ktorej v zdemolovanej Felícii zahynula Kristínka (†14) s Jozefom (†62), vyplávali na povrch šokujúce skutočnosti. Starší muž mal s dievčaťom stráviť noc pred tragédiou v hoteli. Kristínkin milenecký vzťah s takmer o 50 rokov starším mužom potvrdil jeden z členov rodiny.

Osudnou sa stala Kristínke a Jozefovi z Prietržky cesta z hotela, v ktorom spolu mali stráviť noc. Údajne to však nebolo ani zďaleka prvýkrát. Tínedžerkin otčim totiž priznal, že o 50 rokov starší muž sa s ňou stretával často a boli milencami. Šokujúce odhalenie nevyvrátila ani Jozefova manželka, ktorá potvrdila, že muž často po nociach nebol doma.

Zvrátený milenecký vzťah dievčaťa s dôchodcom bol v obci Prietržka všeobecne známy, zaľúbenci sa spolu prechádzali ruka v ruke. Kristínka, ktorá mala v septembri nastúpiť do deviatej triedy, bola vraj problémová a často utekala z domu. Aj v pondelok odišla s Jožom do neďalekého hotela, odkiaľ po vášnivej noci smerovali domov. Tam už však nedošli.

Tragédia sa odohrala na ceste medzi Holíčom a Senicou v utorok okolo 11:00. Domiešavač sa tam čelne zrazil so Škodou Felícia, v ktorej sedela Kristínka (†14) spolu s Jozefom (†62) z Prietržky. Náraz bol tak silný, že Felíciu úplne zdemoloval a milenci nemali šancu prežiť.

 

Osudová láska Kristínky (†14)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

 

Vo Felícii zahynul vodič s dievčaťom, šofér nákladiaku sa nezranil. „Príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje,“ povedal pre Topky trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Zo zdemolovaného auta museli Kristínku a Jozefa vyprosťovať. „Hasiči vykonali príslušné protipožiarne a ekologické opatrenie,“ povedal pre Trnavský hlas vedúci operatívno-technického oddelenia HaZZ Marián Bugár.

 

Osudová láska Kristínky (†14)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu