Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrozivá nehoda pri N. Hrabovci: V limuzíne zahynul zástupca starostky (†51)!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

MICHALOVCE – K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo včera večer medzi obcami Strážske a Nižný Hrabovec. Zrejme na rýchlu jazdu doplatil zástupca starostky (†51) Nižného Hrabovca Mikuláš Rejda, ktorý na svojom BMW vyletel z cesty a vrazil do stromu! Zo zdemolovaného auta vytiahli už len jeho mŕtve telo.

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, muž z Nižného Hrabovca pravdepodobne v neprimeranej rýchlosti v zákrute vyletel mimo cestu, kde narazil do stromu. Odtiaľ nezvládnuteľné BMW pokračovalo ďalej po priekope a narazilo do ďalšieho stromu. Silný náraz autu odtrhol agregár s prevodovkou aj predné koleso.

„Po náraze do druhého stromu vozidlo vyhodilo z priekopy do protismeru a odtiaľ šmykom prešlo až do priekopy vľavo, kde sa prevrátilo na strechu," dodal Džobanik. Zástupcu starostky po nárazoch vyhodilo z auta, pričom utrpel zranenia nezľúčiteľné so životom.

 

Hrozivá nehoda pri N.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

„Polícia začala v prípade vyšetrovania tejto smrteľnej dopravnej nehody trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedol policajný hovorca. Cesta medzi Strážskym a Nižným Hrabovcom bola pre dokumentovanie dopravnej nehody políciou od 20.30 h uzavretá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu