Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bizarný pokus o samovraždu: Vodič s podrezanými žilami kľučkoval na ceste!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: web)

MICHALOVCE – Naozaj zvláštnym spôsobom sa rozhodol skoncovať so životom mladý muž z Michaloviec. Po tom, ako si doma podrezal žily, celý zakrvavený sadol za volant a vybral sa na cesty. Krvácajúci mladík sa nedokázal sústrediť na šoférovanie, a tak nebezpečne kľučkoval medzi autami! O kurióznom prípade informovala Tv JOJ.

Nepochopiteľné správanie, ktoré predviedol mladý Michalovčan zrejme, zapríčinilo množstvo krvi, ktoré stratil po tom, ako si podrezal žily. Zo svojho bytu, v ktorom sa pokúsil o samovraždu, šokovaný mladík vybehol von a sadol do auta. Pravdepodobne z posledných síl sa mu podarilo naštartovať a vybral sa smerom na Zemplínsku Šíravu.

Vodiči si jeho bezohľadnú jazdu nemohli nevšimnúť, mladík totiž dezorientovaný kľučkoval z jednej strany cesty na druhú. Michalovčanovi sa podarilo prejsť až neuveriteľných 15 kilometrov, no našťastie bez nehody. Nebezpečnému šoférovi došli sily pri rekreačnej oblasti Kaluža, kde auto odstavil. Samovrahovi okamžite pribehli na pomoc okoloidúci, ktorí zalarmovali záchranárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu