Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priateľka oznámila Čechovi, že sa vydáva: Zložil telefón a skočil z okna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: zimbio.com)

PRAHA – Nešťastná láska takmer stála život muža z pražského Žižkova. Priateľka mu totiž oznámila, že sa vydáva za niekoho iného, čo nezniesol a po hroznom telefonáte vyskočil zo 4. poschodia. Susedia tvrdia, že ho chodila často navštevovať neznáma Slovenka! Informoval o tom český portál tn.cz.

Neznesiteľná bolesť a hnev lomcovala nešťastným Čechom zo Žižkova, ktorý nezvládol skutočnosť, že jeho láska sa vydáva za niekoho iného. Po hroznej správe, ktorú mu okolo polnoci oznámila po telefóne, muž zložil a bežal rovno k oknu, odkiaľ vyskočil. Štrnásť metrový pád zo štvrtého poschodia síce prežil, no naďalej je v kritickom stave.

Samovraha, ktorý po skoku dopadol na kapotu mercedesu, sa snažili najprv oživiť okoloidúci a susedia. „Počul som ranu, ako keď niekto odpáli delobuch. Pozrel som sa von a on tam ležal v bezvedomí na zemi vedľa rozbitého auta,“ povedal pre portál tn.cz jeden zo susedov. Priviesť ho k životu sa podarilo až záchranárom, ktorí ho v kritickom stave previezli do nemocnice.

Zasahujúci policajt potvrdil, že muž sa pokúšal o samovraždu kvôli nešťastnej láske. Jedna zo susedov dokonca prezradila, že do jeho bytu pravidelne chodila jedna Slovenka. Prekvapivé je, že nočný rozruch neprebudil jeho spolubývajúceho, ktorému nešťastie oznámili až policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu