Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Smrteľná zrážka mladých futbalistov: V aute sa tlačili šiesti, ďalší bol v kufri!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRIEVIDZA – Tragédiou sa skončila v nedeľu poobede čelná zrážka na ceste neďaleko Prievidze, kde sa vodič pri predbiehaní nestihol zaradiť. Muž v aute viezol sedem malých futbalistov, ktorí sa práve vracali zo zápasu. Chlapci sa pri zrážke ťažko zranili, dvaja teraz bojujú o život! Informovala o tom Tv JOJ.

Cesta z futbalového zápasu sa pre sedem malých chlapcov vo veku 10 až 15 rokov skončila veľmi nešťastne. Muž, ktorý ich viezol domov, riskantným spôsobom predbiehal auto pred ním, no nestihol sa včas zaradiť. Následne došlo k silnej čelnej zrážke s protiidúcim Audi, pri ktorej vodiča vytrhlo aj so sedadlom z auta a na mieste bol mŕtvy. „Pri predbiehaní sa nestihol zaradiť a čelne sa zrazil s oproti idúcim autom značky Audi. Pri dopravnej nehode 59-ročný vodič Renaultu utrpel smrteľné zranenie a jeho spolujazdec ťažké zranenia,“ potvrdil trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Obe autá po zrážke skončili mimo cesty v kanáloch. V Renaulte sa chlapci spolu s vodičom tlačili siedmi, jeden z nich dokonca sedel v kufri. Na bezpečnosť teda v každom prípade nedbali, pripútaný bol počas osudnej jazdy len jeden z mladých futbalistov. Všetkých chlapcov s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Dvaja z nich teraz bojujú o život. „Dvaja 15-roční chlapci sú vážne zranení," uviedol riaditeľ bojnickej nemocnice Ladislav Gerlich. Posádka druhého auta, v ktorom sedel manželský pár, sa zranila ľahko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu