Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čelná zrážka Američanov pri Rožňave: Medzi 6 zranenými aj dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ROŽŇAVA – Vážna nehoda sa dnes odohrala medzi obcami Stratená a Dobšiná, kde po čelnej zrážke dvoch áut, s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice matku s malým synčekom (5). Posádka druhého auta, v ktorom sedeli Kanaďania, vyviazla s ľahkými zraneniami. Informovala o tom Tv Joj.

Matka s troma deťmi zo Spojených štátov, ktorá sa vybrala s rodinkou kempovať, nebude na slovenské cesty spomínať v dobrom. Nie však kvôli ich kvalite, ale pre vážnu čelnú zrážku, ktorú so svojimi deťmi zažila neďaleko Rožňavy. Na rovnej ceste v miernej zákrute zišla mimo cesty a odtiaľ späť na vozovku.

V tom však dostala šmyk a s Mazdou vyletela do protismeru, kde vrazila do Toyoty Yaris, ktorú šoféroval Kanaďan (31). Vystrašené deti boli po havárii v šoku, najhoršie však na tom bol chlapček, ktorého musel vrtuľník s vážnymi zraneniami previezť do Košíc. Jeho matka taktiež s ťažkými zraneniami skončila v banskobystrickej nemocnici.

Posádka Mazdy, v ktorej sedeli dvaja Kanaďania, vyviazla z hrozivo vyzerajúcej zrážky našťastie len s ľahkými zraneniami. Také isté šťastie mali aj ostatné dve deti, ktoré sedeli v Mazde. Príčiny nehody teraz vyšetruje polícia. Hlavný ťah smerom z Rožňavy do Popradu bol pre haváriu vyše dve hodiny uzavretý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu