Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Penta rozbehla nový biznis: Deti pre VIP klientov podľa želania!

Reprogenesis
Reprogenesis (Zdroj: internet)

BRNO – Finančná skupina Penta rozširuje svoje postavenie na zdravotníckom trhu. Popri lekárňach, nemocniciach a laboratóriách sa pustila do úplne jedinečného segmentu. VIP klientom, predovšetkým zo zahraničia zabezpečuje asistovanú reprodukciu na exkluzívnej klinike Reprogenesis v Brne.

Zaujímavé je, že Penta sa touto investíciou nechváli na svojej webovej stránke, na ktorej inak podrobne informuje o svojich aktivitách. Investičný riaditeľ zodpovedný za zdravotníctvo priznal pre motejlek.com, že tento projekt je určený pre VIP zahraničnú klientelu. Údajne získali skúsených zdravotníkov z tejto oblasti.

„Priniesli know-how a databázu darcov, čo je v českom prostredí celkom unikátne,“ uviedol pre ekonomický portál. Klinka v tichosti funguje už vyše roka a vďaka nej sa tu narodilo už 1 200 detí. Najnákladnejšie oplodnenie mimo tela ženy využilo vyše dvadsať párov. Takýto cyklus stojí 93 tisíc českých korún, čiže vyše 3 tisíc eur. Páry si môžu vybrať darkyňu aj darcu, všetci sú podľa kliniky vysokoškolsky vzdelaní ľudia. Podľa našich informácii mal služby kliniky už využiť minimálne jeden známy slovenský pár.


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu