Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záhadná smrť v osade: Štvormesačná Dianka je mŕtva, sestra bojuje o život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/SEČOVCE – Katastrofálne podmienky, v ktorých žije rodina z osady na východe, si vybrali tú najhoršiu daň. Len štvormesačnú Dianku našla ležať mŕtvu na posteli matka (34). Jej malé dvojča je v kritickom stave a v nemocnici bojuje o život.

Rómska rodina žije v čiernej stavbe v Sečovciach, cez ktorú, keď prší, preteká potok. Náhle úmrtie Dianky otriaslo celou rodinou, ktorá si nevie vysvetliť stratu najmladšieho zo šiestich detí. Zrejme však doplatilo na životu nebezpečné prostredie, v ktorom si viacpočetná rodina nažíva.

Babička malej Dianky však tvrdí, že ešte v nedeľu bolo dievčatko úplne v poriadku a nič nenasvedčovalo tomu, že by mohlo na druhý deň tak náhle zomrieť. To, koľko už malé batoľa ležalo mŕtve na posteli, nie je isté. Matka Dianku našla vo chvíli, keď sa ju chystala kojiť a okamžite zavolala sanitku. Záchranári už ale život malého dievčatka nedokázali zachrániť. Zdravie jej dvojičky zrejme tiež doplatilo na špinu a zimu v chatrči. V kritickom stave ho museli hospitalizovať v košickej nemocnici, kde teraz bojuje o život.

Lekári sa s takýmto prípadom stretávajú len zriedkavo a nevylúčili, že by mohlo ísť aj o závažné ochorenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu