Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vážna nehoda v Bratislave: Salto na moste, Renault skončil na streche!

Nehoda na Prístavnom moste Zobraziť galériu (2)
Nehoda na Prístavnom moste

BRATISLAVA – Dnes v čase približne o 14.45 hod. došlo na Prístavnom moste, konkrétne na kruhovom objazde v smere do bratislavskej Petržalky k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel. Na mieste už zasahujú policajti aj záchranári. Tvoria sa dlhé kolóny, preto ak môžete, vyhnite sa ceste po nadjazde smerom z mesta do Petržalky.

Pri nehode nezahynul nikto, škoda na motorových vozidlách bola vyčíslená na 2200 eur. Incident je v štádiu vyšetrovania. Informoval o tom dnes bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár. Pravdepodobnou príčinou zrážky dvoch vozidiel bolo, že vodič (29) osobného motorového vozidla Škoda Felicia nerešpektoval "stopku" a nedal prednosť v jazde vodičke (49) osobného motorového vozidla Renault Clio.

V dôsledku toho došlo k zrážke a následnému prevráteniu vozidla Renault Clio. Po dopravnej nehode bola vodička prevezená s ľahkými zraneniami do nemocnice, vodič neutrpel žiadne zranenia. "Obaja účastníci dopravnej nehody boli na mieste podrobení dychovej skúške za účelom zistenia alkoholu, avšak tá mala negatívny výsledok," uviedol Peczár.

Nehoda na Prístavnom moste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu