Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tragická zrážka s nákladiakom na východe: Mŕtva žena (†41) a tri zranené!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

STROPKOV - V piatok ráno došlo v Stropkove k smrteľnej dopravnej nehode. V smere od Svidníka šoférovala 41-ročná žena z obce Duplín osobné auto a v opačnom smere viedol 29-ročný Poliak nákladné auto s prívesom.

Na rovnom úseku cesty došlo z doposiaľ nezistených príčin k zrážke oboch motorových vozidiel ich prednými ľavými časťami, v dôsledku čoho osobné auto odhodilo z vozovky. Vodička osobného auta utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla. V aute boli ďalšie tri ženy tiež z obce Duplín, 44-ročná žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia najmenej 12 týždňov, 70-ročná utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia najmenej 10 týždňov a 37-ročná utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia 4-6 týždňov.

Na miesto bol prizvaný znalec, ktorý vypracuje k priebehu dopravnej nehody znalecký posudok. Vodič nákladného auta bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Miera zavinenia účastníkov dopravenej nehody bude predmetom ďalšieho vyšetrovania. Na tele nebohej bude vykonaná pitva.

Informoval o tom Daniel Džobanik z Krajského riaditeľstva PZ Prešov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu