Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Roman chcel rodinný majetok: Dobodal tetu, utopil aj sesternicu Ivanku (†22)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ŽILINA - Neuveriteľných 17 hodín čítal svoju zaverečnú reč Roman Chocholáč. Aj tak mu to nepomohlo, žilinský okresný súd ho poslal za beštiálnu vraždu svojej tety Ivety (†43) a sesternice Ivany za mreže až do konca života.

Čin sa odohral ešte v novembri 2009, uviedla Pluska, ktorá o prípade informovala. Roman, ktorý bol v rodnom Svederníku známy ako zlý, arogantný opilec, gambler a flákač, dostal zálusk na nemalý majetok svojej rodiny.

V osudný deň prišiel do domu svojej tety a dobodal ju 29 ranami. Potom ju odvliekol do auta a spustil do Váhu, neďaleko Kotešovej. Vrátil sa a nemal zľutovanie ani nad dcérou úbohej Ivety, Ivankou.

Počkal si na ňu a napadol ju. Dievča priškrtil a tak isto spustil do vody. Ivanka sa však prebrala a zúfalo sa snažila dostať do bezpečia. Žiaľ, nepodarilo sa jej to a utopila sa.

Netrvalo dlho a z dvojnásobnej vraždy obvinili práve Romana. Napriek tomu, že počas celého procesu robil poriadne obštrukcie, súd mu napokon vymeral doživotný trest. Roman ho prijal bez jedinej emócie a odvolal sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu