Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Výbuch v bratislavskom Novom Meste: Štyria ranení, zasahovalo množstvo hasičov!

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky Zobraziť galériu (2)
Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - V bratislavskom Novom Meste vybuchla opustená garáž na ulici Zátišie 2. Štyri osoby majú ľahké popáleniny. Ako informovali hasiči, na mieste je päť vozidiel HaZZ a s požiarom bojuje 17 príslušníkov zboru.

Výbuch garáže

Príčina výbuchu zatiaľ nie je známa. Explózia mala podľa Markízy nastať okolo desiatej. Súkromnú garáž nelegálne obývali štyri osoby, ktoré sa pri výbuchu zranili. Oheň, ktorý sa rozpútal po výbuchu, údajne zasiahol aj strechu objektu.

Požiar sa podarilo lokalizovať, pričom sa nerozšíril na ďalšie objekty. Hovorkyňa záchranárov Dominika Šulková priblížila, že na miesto vyslali boli dve ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci s jedným lekárom. Zranených transportovali do ružinovskej nemocnice.

"Podľa doterajších informácii malo k výbuchu dôjsť následkom neodbornej manipulácie s nádržou na plyn z osobného motorového vozidla. Z tejto mal uniknúť plyn, ktorý pri kontakte s otvoreným ohňom explodoval. Zranenia utrpeli traja muži a jedna žena," uviedla policajná hovorkyňa Petra Hrášková s tým že prípad riešia ako ublíženie na zdraví z nedbanlivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu