Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kríza, ale kdeže: V Košiciach otvorili luxusné kasíno!

Skvelá zábava v novom Olympic Casíne v Košiciach Zobraziť galériu (8)
Skvelá zábava v novom Olympic Casíne v Košiciach (Zdroj: Topky.sk)

KOŠICE – Peniaze treba točiť i v časoch krízy. A riskovať v kasíne stále láka. I preto v Košiciach otvorili Olympic Casíno, ktoré je po dvoch kasínach v Bratislave a jednom v Trnave, už štvrtým na Slovensku. K nablýskanému svetu hracích automatov, rulety a kartových stolíkov patria neodmysliteľné i krásne ženy, skvelé drinky a dobrá zábava.

A práve v takomto nablýskanom duchu sa nieslo samotné košické otvorenie. „Hrať sa vždy oplatí. I v časoch krízy. Je pravdou, že záujem ľudí trochu opadol, ale nie je to zlé. My sa už tešíme nato, keď kríza pominie a kasínam sa bude dariť ešte viac,“ povedal nám šéf siete slovenských Olympic Casín Jozef Skubeň.

Otvorenie si nedal ujsť ani moderátor Michal Hudák, ktorý sa ako ryba vo vode cítil v atraktívnom prostredí a v obkolesení krásnych tanečníc zo skupiny ExtravaDansa. „Priznám sa, nie som veľký hazardér i keď hrám rád,“ hovorí, ale ako dodáva najradšej má rôzne stávky. „Najčastejšie uzatváram stávky s Petrom Nagyom. Hovoríme si napríklad vtipy, a keď ho nepozná, musí mi dať fľašu vína. Už mi dlží dve !“ Bujará zábava trvala v kasíne až do prvých ranných hodín a mnohí hráči odchádzali domov s výhrou, i keď niektorí sa nám posťažovali, že už majú v peňaženke prievan.   
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu