Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Do basy nepôjdem, zakričal policajtom a vbodol si nôž do krku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ŽILINA - Liptovskí polícajti dostali v utorok do rúk zatýkací rozkaz a vydali sa nájsť muža (40) z Važca, ktorého mali odviezť za mreže. V jeho dome ho hliadka nenašla, rozhodla sa preto obchádzať miestne krčmy.

"Pred jedným z pohostinstiev jeden z členov policajnej hliadky spozoroval osobu, muža, u ktorého na základe osobnej znalosti získal presvedčenie, že sa jedná o hľadaného muža. S vozidlom zastavili a vyzvali muža, aby preukázal svoju totožnosť," popisovala priebeh akcie žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Miro sa vykrúcal, že žiadne doklady pri sebe nemá a chcel odísť. Keď mu to hliadka nedovolila, zmenil taktiku a oznámil jej, že sa nemá problém zabiť. Vytiahol nôž a začal kričať, že on do basy nepôjde.

"Vzápätí si nožíkom pichol do krku. Policajti okamžite priskočili k mužovi a odzbrojili ho v snahe zabrániť mu v ďalšom sebapoškodzovaní. Jeden z policajtov mužovi ihneď zatlačil krvácajúcu ranu na krku, druhý okamžite kontaktoval pracovníkov RZP," dodala hovorkyňa.

Samovrah skončil v ružomberskej nemocnici a lekárom sa nepriek vážnemu zraneniu podarilo zachrániť svoj život. Po tom, ako sa zotaví, poputuje za mreže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu