Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mirka zahynula v deň svadby: Neprežilo ani dieťatko, ktoré nosila pod srdcom!

Mal to byť Mirkin najkrajší deň, stal sa posledným Zobraziť galériu (5)
Mal to byť Mirkin najkrajší deň, stal sa posledným

BRATISLAVA/KOŠICE - Východoslovenská obec Rudník je v poriadnom šoku. Pripravovala sa totiž na veľkú udalosť - svadbu Mirky (†30) s Miroslavom. Žiaľ, osud sa s nevestou aj jej rodinou kruto zahral. Cestou ku kaderníčke, len niekoľko hodín pred obradom, havarovali.

Tragédia sa odohrala v sobotu skoro ráno. Mirka sedela v aute spolu s ďalšími troma ženami zo svojej rodiny. Chystali sa ku kaderníčke, aby boli počas svadby čo najkrajšie.

Žiaľ, keď prechádzali popri obci Hodkovce, ich Fabia sa čelne zrazila s Renaultom Scénic. Najhoršie dopadla Mirka, ktorá zomrela po prevoze do nemocnice. Jej mama (60) a sestra (41) sa ťažko zranili a sú hospitalizované. Druhá z nich dokonca podľa polície utrpela krvácanie do mozgu. Mladá neter Simona (20) a šofér (49) Renaultu vyviazli s ľahšími zraneniami.

Podľa informácií Plusky, ktorá o smutnom prípade informovala, bola mladá nevesta v štvrtom mesiaci tehotenstva. Žiaľ, nehodu neprežilo ani dieťatko, ktoré nosila pod srdcom.

"Na vozidlách vznikla škoda vo výške 6-tisíc eur. Vykonanou dychovou skúškou požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo a vodičke na zistenie požitia alkoholu bola odobratá krv," dodal k prípadu košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu