Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrôza v Medzeve: Auto so sudcom Oroszom narazilo do stĺpa a vzbĺklo!

Ladislav Orosz
Ladislav Orosz

BRATISLAVA/KOŠICE - Známy ústavný sudca Ladislav Orosz sa aj s manželkou vracal do svojho domu v Medzeve. Právnik odrazu stratil kontrolu nad vozidlom, preletel obrubník a narazil do stĺpa. Auto sa vznietilo a manželia sa snažili zachrániť si holý život!

Podľa informácií portálu Joj noviny.sk vzbĺkol na aute motor. Oheň sa začal rýchlo šíriť a záležalo na každej sekunde. Oroszovi sa podarilo z auta dostať, problém nastal pri manželke. "Bola pri plnom vedomí, ale na jej strane sa nedali otvoriť dvere, tak som jej musel pomôcť," cituje ho Joj.

Napokon sa obaja ocitli v bezpečí. Horšie dopadlo vozidlo, ktoré do príjazdu hasičov celé zhorelo. Ako uviedla polícia, alkohol sudcovi nenamerali. Pravdepodobne išlo o mikrospánok, keďže sudca bol podľa vlastných slov "po ťažkom pracovnom týždni."

Orosz aj jeho manželka prokurátorka boli v minulosti terčom útokov a hrozieb, ktoré zrejme súviseli s ich prácou. Istý čas museli byť pod policajnou ochranou.

V roku 2009 podala manželka Viera trestné oznámenie, podľa ktorej bol voči nej v noci zo 16. na 17. apríla "spáchaný trestný čin." Nekonkretizovala aký, pripravovali ho však údajne aj proti ich dcére. Prípad sa vyšetroval ako obmedzovanie osobnej slobody. Na verejnosť prenikli špekulácie, že sa jeho ženu pokúsili otráviť.

Podľa denníka Sme mal potom Orosz telefonát, kde sa ho spýtali "No čo hovoríš na to, čo sa stalo tvojej žene? Ešte stále chceš hlasovať za Špeciálny súd?" V tom čase prebiehal politický zápas o to, či bude existovať takáto inštitúcia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu