Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príšerná smrť bajkera Adama (†18): S triedou už stužkovú neoslávi!

Adam miloval rýchlosť: Žiaľ, doplatil na ňu Zobraziť galériu (12)
Adam miloval rýchlosť: Žiaľ, doplatil na ňu

BRATISLAVA/TRNAVA - Život mladého adrenalínového nadšenca Adama Chrena vyhasol v pondelok na rýchlostnej ceste R1, neďaleko obce Pata. Jeho Octavia skončila zakliesnená medzi betónovými blokmi mosta a zvodidiel. Mladík zahynul na mieste. Rodina, kamaráti aj spolužiaci sú z jeho smrti v absolútnom šoku.

Záchranárom, ktorí v pondelok večer prišli k nehode na ceste R1, neďaleko obce Pata, sa naskytol desivý pohľad. Medzi betónovým pilierom a zvodidlom našli zdemolovanú, zakliesnenú Škodu Octavia. Mladému vodičovi už nemali ako pomôcť.

 
Pohľad na zničené auto:
 
Podľa policajného hovorcu Michala Hanusa zišilo auto do priekopy vedľa cesty, kde narazilo do betónového pilieru mosta a zostalo zakliesnené. "Vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," dodal Hanus.
 
Podľa našich informácií išlo o študenta štvrtého ročníka SOŠ Zlaté Moravce Adama Chrena. Mladý muž pochádzajúci z Machuliniec miloval bicyklovanie. Aktívny športovec dokonca pomáhal s výstavbou cyklo parku.
 
Adam bol cyklonadšenec:
 
Obľuboval aj rýchlu jazdu na aute, ktorá sa mu napokon stala osudnou. Na sociálnu sieť dokonca hrdo uverejnil obrázok svojho tachometra, ktorý ukazoval 180-kilometrovú rýchlosť. 
 
Rýchla jazda sa mu stala osudnou:
 
Adamovi blízki sú z tragédie v šoku. "Strašne nám chýbaš, nechceme uveriť tomu čo sa stalo :( jak sme sa všetci tešili na stužkovú a teraz toto :( Navždy ostaneš v našich srdciach," napísali na Facebook mladíkovi spolužiaci zo 4.F.
 
Spomienka na mladíka:
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu