Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pomsta ohrdnutého dievčaťa: Odmietol sobáš, chcela mu zničiť život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/TRNAVA - Na poriadnu nenávisť sa zmenila láska mladej Sašky (23) z Marcelovej. Jej o desať rokov starší priateľ z Veľkého Medera si ju nechcel vziať za ženu a ona sa cítila ponížená. Rozhodla sa, že mu zničí život.

Na začiatku roka prišla na políciu, kde ho najprv obvinila z nebezpečného vyhrážania. O niekoľko dní pritvrdila a oznámila, že ju brutálne znásilnil.

Neskôr si vymyslela lúpež a marenie spravodlivosti. Policajtom oznámila, že jej "milý" ju mal presviedčať, aby proti nemu nevypovedala. "Na základe jej svedeckých výpovedí vyšetrovateľ muža obvinil z týchto skutkov a vo februári súd rozhodol o jeho väzobnom stíhaním," informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nevinný muž sedel od februára až do júna, keď žena zrazu otočila a oznámila, že skutky sa nestali tak, ako tvrdila pri výsluchoch. "Všetky obvinenia  proti mužovi vykonštruovala a povymýšľala si ich kvôli tomu, že si ju nechcel vziať za ženu," uviedla hovorkyňa.

Stíhanie proti mužovi zastavili a policajti zamerali svoju pozornosť na vydajachtivú dievčinu. Obvinili ju z krivého obvinenia. "Vzhľadom na to, že konaním z osobitného motívu spôsobila obzvlášť závažný následok, hrozí jej odňatie slobody na štyri až desať rokov," dodala. Z toho istého skutku obvinili aj jej príbuzného, ktorý jej pomáhal pri konštruovaní lživých obvinení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu