Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Priznanie Larryho Kinga pred Slovákmi: Nie som kráľ, žene robím "otroka"!

Larry King na tlačovej konferencii Zobraziť galériu (3)
Larry King na tlačovej konferencii

BRATISLAVA - Svetoznámy americký moderátor Larry King (77), ktorý v stredu priletel na Slovensko, dnes na tlačovej konferencii prezradil čo-to i zo svojho súkromia. Vraj v bežnom živote nie je žiadny kráľ, práve naopak, ani jeho manželka neušetrí každodenných povinností, akou je napríklad vynášanie odpadu.

Americký novinár vo svojom programe Larry King Live vyspovedal tisícky slávnych osobností vrátane hercov, športovcov či politikov. Za dlhé roky pôsobenia v CNN sa sám stal celebritou.

Ako dnes ale uviedol, necíti sa tak. Najmä nie doma, pri svojej žene Shawn (51). "Nie som žiadny "king" (kráľ). Keď prídem domov, žena na mňa hneď zakričí, aby som vyniesol smeti," povedal s úsmevom Larry, ktorý sa nevyhýba ani drobným domácim prácam.

Okrem iného sa bývalý moderátor, ktorý minulý rok odišiel do dôchodku, priznal, že bol v mladosti "hlúpy". "Išiel som raz po ulici a stretol katolíckeho kňaza. Prvá vec, na ktorú som sa ho opýtal, bola, koľko má detí," zaspomínal si.

Majster slova dnes pripustil, že s pokročilými technológiami nie je príliš veľký kamarát. Má len obyčajný mobil a ešte nikdy v živote neposlal sms správu. Zároveň však poukázal na to, že s novými technológiami sa nedá bojovať, preto sa im postupne vzdáva. A to isté zrejme budú musieť urobiť i spravodajské médiá. "Neviem, ako budú televízie vyzerať o päť rokov, ale vždy budeme potrebovať niekoho, kto nám bude prinášať informácie. Spôsob, akým nám budú prinášané, však nedokážem predpovedať," uviedol.

King, ktorého rodičia pochádzali z Európy, sa priznal, že cestuje síce veľmi málo, Slovensko ho však príjemne prekvapilo. "Dokonca som dnes povedal, že by som sa sem rád vrátil a doviezol moju manželku a deti," prezradil. Na otázku, či si spomína na nejakého Slováka, ktorý by bol v jeho talkšou, dokázal moderátor uviesť len mená bývalého prezidenta Československa Václava Havla a českého hokejistu Jaromíra Jágra. Zároveň však upozornil, že z tisícov ľudí, s ktorými robil rozhovor, si všetkých nepamätá.

Larry King pricestoval na Slovensko na pozvanie spravodajskej televízie TA3, ktorá oslavuje desiate výročie od svojho vzniku. Zdržať by sa tu mal tri, resp. štyri dni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu