Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Novinársky guru Larry King príde na Slovensko: Chystá vraj prekvapenie!

Uznávaný moderátor Larry King
Uznávaný moderátor Larry King

BRATISLAVA – Najznámejší americký moderátor Larry King si to namieril rovno na Slovensko. Už 22. septembra sa totiž zúčastní na slávnostnom galavečeri televízie TA3 pri príležitosti 10. výročia jej vysielania. Okrem príhovoru má pripravené aj prekvapenie.

Svetovo uznávaná osobnosť navštívi Slovensko už budúcu stredu a zostať by tu mal tri alebo štyri dni. Pri príležitosti 10. výročia vysielania TA3 sa prihovorí hosťom galavečera v bratislavskej Starej tržnici. „Larry King je naším novinárskym guru a možnosť stretnúť sa s ním bude pre celý tím ľudí v TA3 veľkou poctou,“ povedal generálny riaditeľ TA3 Michal Gučík. Larry King je známy svojím ostrým jazykom a „malé prekvapenie“, ktoré si vraj prichystal, vyvoláva otázky, s čím počas galavečera príde.

Priaznivci fenomenálneho Larryho Kinga však nemusia smútiť, že ho uvidia len „vyvolení“ pozvaní hostia. Pravdepodobne bude aj hosťom v štúdiu TA3.  

V roku 2007 oslávil Larry King 50 rokov v moderátorskej branži. V priebehu svojej kariéry urobil vyše 30 tisíc rozhovorov a jeho týždenný stĺpček v denníku USA Today čítal celý svet. Od roku 1985 do decembra 2010 sa objavoval na obrazovkách televízie CNN takmer denne. Medzi jeho hostí v šou Larry King Live, ktorú moderoval naživo, patrili mnohí herci, spisovatelia, športovcia a politici. V najsledovanejšom a najdlhšie vysielanom programe CNN s dennou sledovanosťou, privítal aj bývalých amerických prezidentov.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu