Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Za 100-tisíc dostaneš auto späť, oznámili Pavlovi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Pavol, ktorému jedného dňa počas roku 2005 zmizlo spred bytu luxusné Audi, okamžite nahlásil jeho krádež. O pár dní sa mu ozval neznámy muž a žiadal zaň veľkú sumu. Informovala o tom TV Markíza, ktorá poukázala na zvláštne praktiky polície pri vyšetrovaní prípadu.

Pavol, ktorý býva v Bratislavskom kraji, si najskôr myslel, že ide o zlý žart. Až keď mu neznámy popísal všetky veci, ktoré v ukradnutom Audi mal, pochopil, že mu naozaj ponúka jeho vlastný majetok. "Vedel kde som mal auto, čo som mal v aute, ako bolo zabezpečené," uviedol.

"Ak mi zaplatíš 100-tisíc korún dostaneš auto späť," oznámil mu telefonicky muž. Pavol sa rozhodol aj tentokrát obrátiť na políciu a požiadal o pomoc. Súhlasil, že všetky jeho ďalšie telefonáty budú nahrávané.

Napriek tomu, že s mužom naďalej telefonoval a dokonca sa s s ním za skrytej asistencie polície stretol, prípad nebol vyriešený a ani auto späť nedostal. Neznámy mu napokon zavolal, že od "biznisu" odstupuje a polícia prerušila trestné stíhanie.

Pavol to považuje za nepochopiteľné. Markíze sa ozvali aj ďalší vodiči s podobným príbehom. Auto jedného z nich nevypátrali, aj keď v ňom mal zapnutý, lokalizovateľný mobil. Druhý si vozidlo musel vypátrať sám, ale zlodeja aj tak nikto neobvinil.

Na bratislavské policajné riaditeľstvo v týchto dňoch prišla kontrola, ktorá postupy príslušníkov preverí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu