Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nezhodol sa s manželkou a utiekol, hľadá ho polícia

TIBOR EGYÜD Zobraziť galériu (2)
TIBOR EGYÜD

RIMAVSKÁ SOBOTA - Polícia pátra po nezvestnom, mužovi (50) z Rimavskej Soboty. Tibora EGYÜDA naposledy videli v utorok, 26. júla okolo 10:00 hod. na sídlisku Rimava.

Neskôr bol jeho pohyb zaznamenaný v Autokempingu v Bojniciach, kde sa ubytoval od 15:00 hod. 26. júla do 11:00 hod. 28. júla. Odtiaľ odišiel na doposiaľ nezistené miesto. Ako TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, pravdepodobným motívom jeho odchodu sú manželské nezhody.

Tibor EGYÜD je 170 cm vysoký, zavalitej postavy, má svetlo-hnedasté oči, prešedivené na krátko ostrihané vlasy s plešinou na temene. Nosí prešedivené fúzy a dioptrické okuliare s rovným rámom. Na bruchu má jazvu po operácii slepého čreva a na pravom ramene tetovanie hviezdy o priemere 2,5 cm červenej farby s modrým lemom.

Na sebe mal naposledy oblečenú svetlozelená károvaná košeľa, modré rifľové nohavice, tmavomodré plátenné topánky a šiltovka krémovej farby.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie, ktoré  pomôžu pri vypátraní nezvestného muža, oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158, prípadne na oddelení pátrania v Rimavskej Sobote na t. č. 0961 68 3373.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu