Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zlodeji búrali steny a ťahali šnúrky, ukradli aj nefunkčný mrazák

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Postupy niektorých zlodejských partií sú naozaj pestré a pozoruhodné a výsledok dosť často skôr komický. Počas víkendu sa neznámy vlamač dostal do firmy na Jantárovej ulici v Košiciach tak, že vybúral murivo do budovy.

Z ohňovzdornej skrine ukradol hotovosť 2900 eur a päť stravných lístkov.

Iné riešenie zvolili dvaja mladíci z Trebišova, ktorí šnúrkou otvorili Škodu Felícia a ukradli kabelku. V nej bolo podľa polície ošatenie a peňaženka s hotovosťou 20 eur. Majiteľke z Trebišova vznikla škoda 245 eur. Z krádeže obvinili Ľubomíra (21) a Jaroslava (29).

Štvorica zlodejov v Čakanovciach sa musela asi poriadne nadrieť, keď brala všetko, čo videla. Počas víkendu sa vlámala do skladov bývalého poľnohospodárskeho družstva. Polícia poskytla celý výpočet ukradnutých vecí: ukradli elektromotor, rám na pílu spolu s oskou a kotúčom píly, tri hrubostenné rúry, železný U profil, zváračsky stôl, sadu gola kľúčov a dokonca nefunkčný 200-litrový mraziaci box.

Košickej firme spôsobili škodu za 4110 eur. Z krádeže obvinili štyroch mužov z okresu Košice–okolie: Petra (28) a Michala (21) z Bidoviec, Viktora (24) z Boliarova a Zdenka (19) z Vyšnej Kamenice. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu