Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Našli BMW nezvestného Ožvolda, údajne s krvou na sedadle

Romanovi Ožvold
Romanovi Ožvold (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia potvrdila, že čierne luxusné BMW, ktoré sa našlo zaparkované pri materskej škole vo Vrábľoch, patrilo hľadanému právnikovi Romanovi Ožvoldovi. Informuje o tom internetový portál denníka Pravda.

Podľa neoverených informácií sa na zadnom sedadle našla krv a v zadnej časti auta stopy po streľbe.
      
Parkovisko v okruhu niekoľkých metrov uzavrela polícia, na mieste sú od rána špecialisti, ktorí zaisťujú ďalšie stopy. Auto bolo zamknuté, dvere otváral policajný pyrotechnik. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Petry Hráškovej pátranie po advokátovi pokračuje.

V uplynulých dňoch pátracie tímy prečesávali okolie Levíc, potápači prehľadávali vodné plochy v okolí Žemberoviec, kde zachytili signál mobilného telefónu hľadaného. Právnik Roman Ožvold pracoval do roku 2010 ako predseda dozornej rady v národnej lotériovej spoločnosti Tipos.

Polícia zverejnila žiadosť o pomoc pri pátraní v piatok. Ako vtedy uviedla, Ožvold dol nezvestný od stredy, kedy ho naposledy videli asi o 21:30 na Vajanského nábreží v Bratislave. POlícia vtedy zverejnila aj jeho popis: hľadaný je 182 cm vysoký, chudej postavy, má krátke prešedivené vlasy a sivomodré oči. Na pravom ramene má jazvu po operácii a jazvu má aj na kolene. Naposledy mal oblečené rifle a modrú košeľu.

Ožvold bol v rokoch 2006 – 2010 predsedom dozornej rady spoločnosti Tipos, do funkcie ho menoval exminister financií Ján Počiatek.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu