Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladíka spútali, bili a nútili pracovať v pivovare!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - To, čo mala v nedeľu predvádzať trojica mužov v bratislavskom pivovare, pripomína mafiánske praktiky. Obeťou Nora (36), Riša (28) a Vlada (44) bol údajne mladík (21), ktorý zažil bitku, "bondáž" aj otrockú prácu.

Mladík mal v budove pivovaru na Blumentálskej ulici zažiť nedeľu, ktorá ho bude mátať ešte dlho.  Podľa polície naňho Richard najprv namieril pištoľ, ktorou ho potom udrel do hlavy. Noro ho udieral do rúk rúčkou zo sekery a nadával mu. Potom mu obaja zviazali ruky aj nohy a ťahali ho po zemi, pričom mu sľubovali, že mu zlomia nohu.

Noro prikázal vydesenému mladíkovi, aby zavolal o rok mladšiemu bratovi. Obaja potom museli v pivovare pracovať. Pridal sa aj Vlado. Žiadal od jedného z mladíkov, aby zohnal 300 eur a dal ich agresívnej trojici, čo sa aj stalo. Ani jeden z mladých mužov našťastie neutrpel vážnejšie zranenia.

Vyšetrovateľ obvinil útočníkov z vydierania v spolupáchateľstve. "Za uvedený skutok budú obvinení v prípade preukázania viny potrestaní trestom odňatia slobody na štyri až desať rokov," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Na súd však budú čakať slobodní, sudca neumožnil ich väzobné stíhanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu