Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mali chytiť bossa jakšíkovcov, GP kritizuje únik informácií

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Boss z mafiánskych zoznamov, ktorého mali chytiť v utorok ráno elitné policajné útvary, údajne šéfoval skupine jakšíkovcov. Tvrdí to Tv Joj. Malo by ísť o jedného z bratov, ktorí v 90. rokoch pracovali na polícii, ale potom sa vydali "inou cestou".

Ako uviedol portál sme.sk, časť jakšíkovcov sa mala podieľať na strážení sídla strany Smer počas volieb. Meno jedného z údajných bossov skupiny sa skloňovalo aj v súvislosti so sporom o minerálnu vodu Mitická.

Akcia pod patronátom útvaru osobitého určenia prebehla v utorok skoro ráno v bratislavskej Petržalke a údajne aj v Dúbravke. Podľa policajného prezídia pri nej zadržali osem mužov, ktorí sú podozriví z "násilnej, majetkovej a ekonomickej trestnej činnosti". Ako uviedla Joj, kukláči v Petržalke počas krátkej akcie "zbalili" auto, v ktorom sa nachádzalo niekoľko osôb.

"Ja len žasnem, akým spôsobom unikajú informácie v konkrétnych trestných veciach," uviedol Peter Šufliansky z generálnej prokuratúry. Podľa neho ide o významnú trestnú činnosť, ku ktorej sa zatiaľ nebudú bližšie vyjadrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu