Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prepustili Hrabárika, údajný terč sýkorovcov

Rok 2009, jednu zo sýkoriek vedú pred súd
Rok 2009, jednu zo sýkoriek vedú pred súd

BRATISLAVA - Martina "Rezňa" Hrabárika (27), ktorého vraždu údajne plánovali sýkorovci, dnes prepustili na slobodu. Mladík, ktorý mal byť tiež členom "sýkoriek", sa dostal za mreže preto, že nechodil na pojednávania v jednej z káuz.

Kukláči ho v marci zadržali pri akcii, ktorá bola zameraná práve na údajných plánovačov jeho vraždy. Bratislavský okresný súd rozhodol o tom že ho prepustia preto, že akceptoval jeho písomný sľub.

Hrabárik sa zaviazal, že sa bude každé dva týždne hlásiť probačnému úradníkovi, nahlási každú prípadnú zmenu adresy, nebude "páchať trestnú činnosť", nebude sa stretávať s kumpánmi a neujde zo Slovenska.

Polícia upodozrieval sýkorovcov, že chcú svojho údajného člena zavraždiť a zakopať, preto zasiahla. Pri marcovej razii zaistila zbrane a zadržala sedem ľudí, medzi nimi aj jedného z údajných bossov Ladislava "Dlhého Laca" Bališa.

Hrabárik je sám v inom prípade na lavici obžalovaných. Spolu s ďalšími štyrmi mužmi ho obžalovali z hrubého nátlaku pri údajnom vyberaní výpalného v bratislavskej krčme U Matúša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu