Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

EXKLUZÍVNE z hokejového stanu hrôzy: Takto sa bavili, potom ho dobodal!

Udajný útočník so šiltovkou na hlave, Tomáš stojí za ním v oranžovom svetri Zobraziť galériu (4)
Udajný útočník so šiltovkou na hlave, Tomáš stojí za ním v oranžovom svetri

BRATISLAVA – Tohtotýždňový incident z fan zóny, v ktorej pobodali mladého Bratislavčana, šokoval celé Slovensko. Topkám sa podarilo získať zábery z miesta činu. Tie vznikli len pár minút pred útokom. Podľa našich informácií práve tieto snímky pomohli rýchlo nájsť páchateľa.

Na fotografii, ktorú máme k dispozícii, stojí údajný útočník Fero z Devínskej Novej Vsi iba jeden meter od svojej obete. Dobodaný Tomáš mal na sebe oblečený oranžový sveter a políciou obvineného chlapca je vidieť ako stojí napravo v maskáčovej bunde so šiltovkou na hlave. Nič nenasvedčuje tomu, že by sa niekto chystal zaútočiť a skupinka mladíkov sa pri hokeji našich s Rusmi baví spoločne. Dokonca, ako vyšlo neskôr najavo, útočník a obeť sú spolužiaci zo strednej školy. Už o pár minút je však všetko inak.

Dobodaný Tomáš Molnár (18) pri odchode zo stanu v dave zistí, že mu nohavice zaliala krv a oslabnutý beží k mestským policajtom, ktorým hovorí, čo sa stalo. Tí okamžite volajú záchranku a štátnu políciu. Vzniká panika a okoloidúci sú zhrození tým, čo sa práve stalo. Ako sa po Tomášovej hospitalizácii zistilo, mladíka útočník dobodal do oboch stehien. Podľa očitých svedkov sa polícii vďaka záberom, ktoré natočili a nafotili ďalší fanúšikovia, podarilo do hodiny chytiť dvojicu, ktorú následne zadržali.

 Jedným z nich bol aj útočník Fero, ktorému podľa našich informácií namerali vyše 1. promile alkoholu v krvi. „U jednej z osôb bol nájdený aj otvárací nôž, ktorý bol zaistený a zaslaný na kriminalistickú expertízu. V súčasnosti polícia čaká na výsledok expertízneho skúmania, ktoré ukáže, či zaistený nôž bol aj predmetom, ktorý spôsobil poškodenému 18-ročnému chlapcovi bodné zranenia,“reagoval bratislavský krajský hovorca polície František Peczár.

Policajti Františka na druhý deň obvinili z výtržníctva, za čo mu hrozí 6 mesiacov až dva roky vo väzení. Samosprávny kraj, ktorý má organizáciu stanu na starosti, už zvýšil aj bezpečnosť návštevníkov. Zvýšil sa počet hliadok a vykážu každého, kto bude agresívny a pod vplyvom alkoholu. Podľa našich informácií má ísť o citlivý prípad aj preto, že Tomáš je údajne syn policajta. K tomu sa však polícia odmietla vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu