Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Opitý Bielorus sa pri zatýkaní snažil zničiť Mercedes!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Do dejiska majstrovstiev sveta sa začali schádzať fanúšikovia z celej Európy. Predčasné oslavvy v bratislavských podnikoch niektorým z nich zjavne neprospievajú. Voči jednému z opitých bieloruských turistov musela v noci zasiahnuť polícia.

Skupina Bielorusov sa pohybovala na Židovskej ulici v centre mesta, vzorne sa však nesprávala. Majiteľ Mercedesu GL o pol jednej v noci zatelefonoval na políciu, že jeden z nich mu poškodil auto.

Na miesto prišli hliadky a Bielorusa, ktorý zodpovedal popisu, chceli zadržať. Ako uvádza náš zdroj, na mol opitého fanúšika "neschladilo" ani to, že ho policajná hliadka držala. Do poslednej chvíle sa údajne pokúšal odraziť spätné zrkadlo luxusného auta. A to dokonca hlavou!

Ako uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár, muž, ktorého hliadka zadržala, sa správala agresívne. "Policajti museli v dôsledku agresívneho správania sa tejto osoby použiť donucovacie prostriedky v zmysle zákona," informoval. Bielorusa v putách eskortovali na policajné oddelenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu