Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vrazil do troch áut v protismere, všetky skončili v poli!

Vodič z Bratislavy nezvládol predbiehanie. Zobraziť galériu (6)
Vodič z Bratislavy nezvládol predbiehanie.

BANSKÁ BYSTRICA – Známa „cesta smrti“ pri Slovenskej Ľupči sa dnes opäť stala miestom hromadnej havárie. Vodič (71) z Bratislavy pri predbiehaní postupne narazil do troch protiidúcich áut.

Kým on utrpel iba ľahšie zranenie, jedného zo spolujazdcov museli previesť do nemocnice.

Cestu okolo Slovenskej Ľupče museli na niekoľko hodín uzavrieť. Dôvodom bolo vyťahovanie áut z poľa a dokumentovanie nehody.

Vodič Hondy Accord z Bratislavy prešiel pri predbiehaní polovicou vozidla do protismeru, kde sa postupne zrazil s troma autami. Prvé dve trafil iba časťou auta, s tretím sa zrazil čelne. Z jedného auta odletelo koleso a všetky skončili mimo cesty.

„Pri nehode sa celkovo zrazili štyri vozidlá. Tri osoby utrpeli zranenia, dve ľahké a jedna ťažké,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Kým spolujazdec jedného z protiidúcich áut sa zranil ťažko, vodič, ktorý celú nehodu zrejme spôsobil, vyviazol iba s ľahkými zraneniami. „Muž z Bratislavy je podozrivý z prečinu ublíženia na zdraví,“ doplnila hovorkyňa.

Alkohol u vodičov nezistili, škoda na vozidlách zatiaľ stále nie je známa. Hoci je tento úsek cesty pod neustálou policajnou kontrolou a na časté dopravné nehody upozorňujú aj dopravné značenia, niektorí vodiči ich stále ignorujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu