Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Za uznanie od Slotu by som sa asi hanbil, odkázal Spišiak

Spišiak a Slota
Spišiak a Slota

BRATISLAVA – Šéf SNS Ján Slota dnes opäť zaútočil policajného prezidenta, ktorý podľa neho škodí polícii, aby si nemohla plniť svoje funkcie.

„Devastuje prácu polície, tomu sa nehovorí reforma, ale umelo, programovo vytvorený chaos, ktorý má doslova paralyzovať prácu polície,“ vyhlásil Slota.

Kým hovorca rezortu odkázal, že na Slotove útoky nebude reagovať, podľa Spišiaka je zo samotnej podstaty policajnej práce zrejmé, že nie sú všetkými občanmi vnímaní pozitívne a to hlavne vtedy ak polícia proti nim uplatňuje svoje represívne zákonné oprávnenia.

"Tohto som si plne vedomý a som ochotný strpieť akúkoľvek kritiku mojej osoby preto, lebo to jednoducho patrí k môjmu postaveniu policajta," vyhlásil Spišiak.

Prípadný obdiv alebo uznanie od Slotu policajný prezident neočakáva. "V prípade, že by predseda SNS Slota vyslovil smerom k mojej osobe obdiv, alebo prehnané uznanie, začal by som uvažovať, či vykonávam svoju prácu dobre a možno by som sa aj hanbil,“ reagoval.

Spišiak tvrdí, že patrí k policajtom, na ktorých bolo podaných najviac trestných oznámení, sťažností, alebo iných rôznych podaní, či už podpísaných alebo anonymných.

"Tieto podania podávali priamo osoby z prostredia organizovaného zločinu, alebo osoby im blízke, poprípade bývalí policajti, ktorí museli z Policajného zboru v prevažnej miere na môj podnet odísť," vysvetlil šéf polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu