Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Boj v SNS: Belousovová prirovnala Rafaja k animovanej postavičke

Rafael Rafaj
Rafael Rafaj

BRATISLAVA – Tak to, ako sa k sebe správajú bývalí kolegovia z SNS, začína pripomínať komédiu. Boj sa preniesol najnovšie na internet. Začalo ho vyhlásenie v profile na sociálnej sieti poslanca Rafaela Rafaja, no reakcia Anny Belousovovej na seba nenechala dlho čakať. V hre je vraj založenie novej strany.

Rafaj totiž na svojom facebookovom profile napísal, že počul hlasy v parlamente, čo Belousovová vtipne okomentovala, že keď niekto počuje hlasy, mal by sa asi liečiť. Nezabudol pritom urobiť aj zopár gramatických chýb. „Dnes som sa dozvedel že by sa mala opäť vytvoriť strana Občiansko demokratická únia kde by mala údatne ,,poskakovať,, aj naša ,,kamarátka,, Anna Belousovová s pánom Mikloškom. Tak uvidíme ako sa to vyvinie. S pozdravom Rafael Rafaj,“ našli sme na facebookovom profile Rafaela Rafaja.

Belousovová vrátila úder tiež cez svoj profil na sociálnej sieti. „Práve som sa dozvedela o klebetách, ktoré o mne šíri jeden byvalý stranícky a parlamentný kolega. Rozosmiali ma o niečo menej ako toto video. Úprimne, Garfield je lepší,“ napísala s tým, že priložila aj video tancujúcej animovanej postavičky. „Viete, vždy mi toto video zlepší náladu,“ prezradila nám.

Zdá sa, že celá hádka môže skončiť poriadnym trapasom. Belousovová tvrdí, že informácie o strane s Františkom Mikloškom sú hlúposť. „Nemá to význam hlbšie komentovať,“ reagovala. Keď sme zase telefonovali Rafajovi, bol prekvapený. Vraj sa nikdy na Facebooku neregistroval. „Viem, že SNS je na Facebooku, ale ja som si osobný profil nikdy nezakladal,“ tvrdí. Manipulácia sa nedá vylúčiť. Rafaj tvrdí, že sa voči tomu nedá brániť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu