Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajomstvo Belousovovej sexi imidžu odhalené...

Anna Belousovová Zobraziť galériu (4)
Anna Belousovová

BRATISLAVA – Ako hviezda z Hollywoodu. Exposlankyňa SNS Anna Belousovová sa v posledných dňoch stretáva so slávou ako nikdy predtým. Aj v jednom z nákupných centier, kam sa vydala tento týždeň, pútala pozornosť. Nepomohlo jej ani maskovanie, ktoré ju malo ochrániť od prezradenia jej identity. A my vieme, prečo chcela byť v anonymite!

Politička, ktorá prešla v posledných rokoch veľkou zmenou imidžu, sa najskôr v jednom z bratislavských nákupných centier prechádzala zamaskovaná v čiernom klobúku a slnečných okuliaroch. Ani to jej nepomohlo, aby sa u nej občas pristavil nejaký ten odvážlivec. Dokonca sa s ňou do reči pustil aj sbs-kár.

Belousovová si to namierila rovno ku kaderníkovi, kde strávila takmer dve hodiny. Von vyšla už bez pokrývky hlavy. Následne sa presunula do drogérie, kde si kúpila niekoľko špirál. Po tom, čo sme ju oslovili, nám priznala, že klobúk mala kvôli šedivým vlasom, ktoré jej robia vrásky na čele. „Chodím ku kaderníkovi pravidelne raz za mesiac,“ prezradila nám. Čo sa týka ceny, tvrdí, že je štandardná a nie sú to závratné sumy.

Podľa cenníka jedno farbenie stojí okolo 60 eur. Ako tvrdí, v posledných týždňoch trochu svoj vzhľad zanedbávala kvôli práci, pretože na návštevu kaderníka treba pokoj. Či jej občasné pristavenie sa pri „fanúšikoch“ nevadí, sa len usmiala. „Určite ma to teší, veď komu by to nebolo príjemné, že je ľuďom sympatický,“ dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu