Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vlajková vojna v parlamente: Matovič vytasil nazi farby s Ficovými zlodejinami!

Robert Fico Zobraziť galériu (3)
Robert Fico

BRATISLAVA – V Národnej rade bolo rušno. Poslanci Smeru totiž opäť na protest vytiahli slovenskú zástavu, ktorú rozprestreli na svoje lavice. Tentokrát sa však nenechali zahanbiť ani koaličníci.

Počas príhovoru Roberta Fica vytasili vlajku, ktorá svojimi farbami – bielou, červenou a čiernou pripomínala symboliku nacizmu. Transparent vytvorili Obyčajní ľudia Igor Matovič a Jozef Viskupič. „Vráťte ľuďom ich peniaze a bude dosť peňazí na všetko,“ vyzvali ho na transparente. Koaličníci tvrdia, že Fico umožnil zákonne rozkradnúť stovky miliárd korún z horko ťažko ľuďmi zaplatených odvodov a daní. „Zadĺžili ste naše deti a vnúčatá splácať po celý život dlh z vášho šafárenia,“ píše sa na vlajke.

Poslanec SDKÚ Ľudovít Kaník tvrdí, že si to zaslúžil za jeho kritiku predaja akcií teplární, ktorá nie je ničím podložená. „Fico bez hanby spustil svoju demagógiu o privatizácií a myslí si, že si nepamätáme, ako vykradli tento štát privatizáciou ziskov a príjmov štátnych spoločností, manipuláciou tendrov a tunelovaním týchto firiem. Počas ich vlády to bolo 91 662 000 000 korún,“ reagoval poslanec.

Smer kritizuje plánovanú privatizáciu a tvrdí, že ide o volebný podvod. Stanislav Janiš v rozprave kontroval a tvrdí, že inú možnosť nemajú, pretože bývalá vláda riadila teplárne katastrofálne. „To, že si tepláreň musí požičiavať na výplaty pre obyčajných zamestnancov, to prečo Fico nepovie?“ vyhlásil Stanislav Janiš.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu