Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Gentleman Fico Radičovej: Dostanete kvietok, príďte si poň!

Iveta Radičová a Robert Fico
Iveta Radičová a Robert Fico

BRATISLAVA – Bývalý premiér Robert Fico je známy svojím pozitívnym vzťahom k ženám, ktorý prezentuje už tradične pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. Nie je tomu inak ani tento rok. Na podujatie počas svojho turné dokonca pozval aj premiérku. Prijme Iveta Radičová od neho kvietok?

Šéf najsilnejšej opozičnej strany sa počas 10-dňového turné presúva po slovenských mestách a spolu so svojimi kolegami zabáva v miestnych kultúrnych domoch nadšených priaznivcov prevažne nežného pohlavia. Ako sám hovorí, pred spevom uprednostňuje skôr básničky pre ženy.

Nedávno pre Topky dokonca vyhlásil, že na takomto podujatí privíta každého, aj premiérku. „Ak príde pani Radičová na jedno takéto podujatie, aj ona určite dostane kvietok, pretože na MDŽ na ňu nebudeme pozerať ako na premiérku, ale ako na ženu,“ povedal nám Fico. Jedinečnú príležitosť obdarovať premiérku však asi nevyužije. Tým, že iniciatívu prenechal na dámu, zrejme zostane sklamaný.

Ako sme sa dozvedeli, Radičová včera dostala kvety od svojich spolupracovníkov na Úrade vlády a od ministra Mihála. Veľmi rada spomína aj na MDŽ v detstve. „Kedysi každoročne vlastnoručne vyrábala darčeky pre svoju mamičku na MDŽ – vystrihovala srdiečka či ihelníčky,“ prezradila riaditeľka Tlačového odboru Úradu vlády Ľubica Pilzová.

Robert Fico navštívi ku Dňu žien viacero miest, z ktorých si premiérka môže vybrať. Už zajtra poobede sa ukáže v bratislavskej Petržalke, čo má Radičová z Novej Dedinky najbližšie. Či sa však premiérka na podujatí zúčastní, je otázne. K tejto veci sa nám na Tlačovom odbore nevyjadrili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu