Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Stratená Slovenka naposledy volala kamarátovi, že potrebuje pomoc

Janka Kováčová je vysoká 170 centimetrov a má zelené oči ukryté za silnými okuliarmi.
Janka Kováčová je vysoká 170 centimetrov a má zelené oči ukryté za silnými okuliarmi.

ČADCA - Rodina Janky Kováčovej (20), mladej Slovenky z Čadce, žije v strašnej neistote a strachu. Janka, ktorá pracuje na Cypre ako čašníčka, 17. augusta záhadne zmizla. Naposledy s ňou hovoril kamarát, ktorému volala, že ju otravuje nejaký chlap v čiernom tričku. Odvtedy sa rodine neozvala a jej telefón je nedostupný!

Janka odišla s kamarátkami na Cyprus za prácou už druhýkrát. Podľa jej matky vlani pracovala v kuchyni, tento rok ako čašníčka. S kamarátkami bývala v bungalovoch tristo metrov od hotela, kde pracovala. V noci pred zmiznutím sa vraj išla s kolegom z práce zabaviť do baru. Na druhý deň o tretej ráno ju doviezol pred parkovisko hotela, kde pracovala. Po tridsiatich siedmich minútach mu však volala a prosila ho, aby sa vrátil, lebo ju otravuje nejaký chlap v čiernom tričku na bielom aute.

„Keď sa vrátil, už tam nebola. Odvtedy má vypnutý telefón a neozýva sa. Veľmi sa bojíme. Komunikovali sme s ňou denne, volala, písala správy a teraz nič,“ povedala Jankina matka, ktorá sa bojí, že sa dcére niečo stalo. Recepčný v hoteli v čase, keď zmizla, údajne počul hlasný krik.

„Janka je úžasné dievča. Je šikovná, vie perfektne po anglicky,“ nedokáže zadržať slzy matka. Tá si už kúpila letenku a na Cyprus odletí v nedeľu. Rodina už kontaktovala tamojšiu políciu, ministerstvo zahraničných vecí aj slovenského konzula. „Podľa posledných správ policajti už zadržali dvoch podozrivých z únosu Janky, zatiaľ ich však z ničoho neobvinili,“ povedala matka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu