Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pojašená Šóošová: Takto na seba púta pozornosť!

Lenka Šóošová s deklom na hlave. Zobraziť galériu (6)
Lenka Šóošová s deklom na hlave.

BRATISLAVA – Moderátorka markizáckej rannej relácie Lenka Šóošová (34) sa spolu s kolegami z Telerána tento týždeň objavuje v relácii Bez servítky. Okrem ich kuchárskych schopností však diváci uvidia aj to, ako sa vedia moderátori zabávať. Brunetka dokonca pri nakrúcaní predviedla, aká vie byť pojašená.

Uletená kreácia! Moderátorka Lenka Šóošová je známa tým, že nemá problém s extravagantným oblečením, či vlasovými výstrelkami. A jeden taký predviedla aj v relácii Bez servítky. Keď moderátor Roman Juraško hostil ju, Štefana Dvorského, Dara Richtera a Peťa Bednára arabskými špecialitami, Lenka si vyčarovala nový účes. Doplnok, ktorý použila, ale pôvodne vôbec nebol určený na hlavu.

Roman dal totiž svojim hosťom aj darček - budík v hlinenej nádobe. Kým prítomných mužov viac zaujala obsluha v podobe exotickej krásky Ranie, Lenku dar evidentne nadchol. Razom preto dostala bláznivý nápad. Nasadila si hlinený vrchnák nádoby na hlavu. Že by sa bála, že jej budú vlasy padať rovno do taniera? Alebo len chcela na chvíľu na seba upozorniť? To sa diváci dozvedia dnes na Markíze v relácii Bez servítky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu