Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jessica Alba sa nahoty desí... Tak odhalila aspoň božské vnady!

Jessica Alba provokovala odvážnym výstrihom Zobraziť galériu (6)
Jessica Alba provokovala odvážnym výstrihom

LOS ANGELES – Je snom mnohých mužov! Patrí medzi najkrajšie ženy šoubiznisu a tento status si udržuje aj ako čerstvá mamička. No hoci americká herečka Jessica Alba (29) dokáže vzbudiť hriešne fantázie, ponukám na akty zatiaľ odoláva. Zmysly svojich obdivovateľov však pošteklila výstrihom až po pupok!

Nahota ju desí! Aj preto si Taliani budú musieť nechať zájsť chuť - v ich verzii módneho časopisu Vanity Fair totiž herečka ukáže svoje sexi krivky len v náznakoch. Fotografie sú veľmi decentné a aj keď doprajú pohľad na stehná či dekolt, všetko je prevedené s vysokou mierou vkusu. Jessica si vydupala, aby v každej zmluve, ktorá sa týka natáčania alebo fotenia, bolo zdôraznené, že sa nevyzlečie. Vďaka takémuto dodatku sa vyhla póze hore bez aj vo filme Sin City z roku 2005 – a to išlo o striptízovú scénu!


Atraktívny vzhľad a popredné priečky v rebríčkoch najpríťažlivejších žien – to všetko jej závidia ženy po celom svete. Žiaľ, práve vďaka hriešne zvodnému zovňajšku ju v Hollywoode zaradili k povestným „sexi kostiam“ a ako herečka nepatrí medzi najžiadanejšie. K tomu navyše prispel aj jej nedávny úbytok na hmotnosti. Jessica totiž výrazne schudla, čo sa viditeľne prejavilo najmä na nej nohách a rukách. Ako však zaryto tvrdí, hladovaním svoje telo rozhodne netrápi.

„Diéty sú pre vtáky,“ bráni sa herecká diva. „Treba jesť tak, aby ste sa cítili čo najlepšie. Ja, napríklad, ani pravidelne necvičím. Každý deň si s kamarátkami povieme, že začneme a nakoniec to skončí pri tom, že sa dohadujeme, kam pôjdeme na večeru a na pohárik!“ Pri pohľade na tvoju štíhlu figúru je tomu ale ťažké uveriť, Jessie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu