Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jessica Alba opäť blond a bez make-upu: To je ale sexi mama!

Jessica Alba Zobraziť galériu (9)
Jessica Alba

LOS ANGELES - Hnedej dala konečne zbohom! Jessica Alba (28) si s príchodom leta osviežila imidž a rozhodla sa pre oveľa svetlejší odtieň vlasov, než aký nosila doteraz. S novou farbou vyzerá úchvatne aj bez použitia líčidiel - veď pozrite sa sami!

Hollywoodska kráska si momentálne plnými dúškami vychutnáva materskú dovolenku, ktorú trávi s ročnou dcérkou Honor Marie Warren. Hoci Jessica už dlhší čas funguje mimo filmových kamier, svoj zovňajšok v nijakom prípade nezanedbáva a dokonca si nájde čas i na nákupy. Na tie sa minulý týždeň vybrala ako sladká blondínka v ležérnom tope a v trendových džínsach - bez ofiny a tmavých vlasov omladla o zopár rokov a bez make-upu pôsobila ako pôvabné dievčatko.

Napriek tomu, že americká herečka sa dostala do svojej pôvodnej formy už krátko po pôrode, s odstupom času priznáva, že to vôbec nebolo jednoduché. V televíznej šou Extra prezradila, že sa jej prebytočné kilogramy nepodarilo zhodiť všetky naraz: "V skutočnosti som šokujúco pribrala ihneď po tom, čo prišlo na svet bábätko. A tak som začala na sebe pracovať, čo vôbec nebola zábava - cvičila som dvakrát denne a jedla som naozaj veľmi zdravo."

Dnes už Jessica všetku tú námahu neľutuje a s úsmevom dodáva, že je pripravená na príchod ďalších deťúreniec. Tie by chcela mať minimálne štyri.

Jessica Alba opäť blond
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu