Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Jessica Alba v bikinách: Z vyťaženej maminy plážová sexbomba!

Jessica Alba a Cash Warren Zobraziť galériu (7)
Jessica Alba a Cash Warren (Zdroj: isifa)

MALIBU - Ťahá jej na tridsiatku, má za sebou jeden pôrod, no svojimi krivkami by do vrecka schovala hociktorú mladšiu kolegyňu. Jessica Alba (28) si cez víkend užívala slnečné lúče pri mori, zatiaľ čo ostatné hollywoodske mamičky zeleneli od závisti - toto telo totiž medzi nimi nemá konkurenciu!

Krásna herečka v sobotu oddychovala na piesočnatej pláži v Malibu po boku svojho manžela Casha Warrena. Medzi prominentnou dvojicou to ešte stále poriadne iskrí a ani po vstupe do oficiálneho zväzku sa z ich života nevytratila romantika. Zaľúbenci sa totiž počas sladkého leňošenia neustále objímali a ruka v ruke si vykračovali aj po krátkom osviežení v morských vlnách.

Hoci Jessica svoju dcérku Honor Marie priviedla na svet pred trinástimi mesiacmi, na jej božskej figúre niet najmenšej stopy po tehotenskom brušku, striách či celulitíde. Herečka sa predviedla v prúžkovaných trojuholníkových bikinách a jej zábery by boli rozhodne použiteľné aj na obálku ktoréhokoľvek prestížneho magazínu.

Slnečný víkend pravdepodobne poslúžil páriku na dobitie energie, ktorú obidvaja manželia momentálne potrebujú v náročnom pracovnom tempe. Cash je filmový producent a posledné dni trávil na natáčaní v exotickej Číne. Jeho príťažlivá polovička si len tento rok zahrala v dráme An invisible sign of my own a rola sa jej ušla aj v mysterióznom filme The killer inside me. V súčasnosti sa venuje nakrúcaniu už tretej tohtoročnej snímky s názvom Valetine's day, v ktorom sa blysne po boku takých hviezd, akými sú Julia Roberts, Jessica Biel či Ashton Kutcher.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu