Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Jessica Alba: Výprask po holom zadku... A potom vášnivý sex!

Jessica Alba a Casey Affleck Zobraziť galériu (6)
Jessica Alba a Casey Affleck

LOS ANGELES - Rajcuje ju násilie! Americká herečka Jessica Alba (28) zrejme objavila tajomstvo vzrušujúcej predohry. Polonahá najskôr kričí od bolesti, no vzápätí sa oddáva šťavnatým posteľovým radovánkam - veď čo na tom, že jej guľatý zadok je samá modrina!

Do varu ju privádza sado-maso! Jedna z najkrajších mamičiek Hollywoodu sa vracia pred kamery ďalším pikantným projektom, pri ktorom neváha ukázať sexi krivky a imidž zmyselnej milenky. Fanúšikovia sa tentoraz môžu tešiť nielen na jej popôrodnú figúru a väčšie vnady v šteklivej bielizni, ale aj na úplne nahý zadoček.

Divoká posteľová scéna je súčasťou westernového thrilleru s názvom The Killer Inside Me. Jessica sa v ňom zhostila úlohy prostitútky Joyce Lakeland, ktorá podľahne šarmu a násilníckym sklonom miestneho šerifa. Ten sa síce navonok javí ako trpezlivý a chápavý náčelník polície, no vo vnútri už od detstva zápasí s vražednými chúťkami, ktoré sa mu začínajú vymykať spod kontroly. Dôkazom je ponižujúca situácia s krásnou Joyce - hoci ho priťahuje priam živočíšnym inštinktom, nezdráha sa ju kruto zmlátiť koženým opaskom.

V snímke, ktorá by do kinosál mala doraziť budúci rok, sa ako hlavný hrdina predstaví fešák Casey Affleck. Po jeho boku sa v úlohe učiteľky objaví blonďavá kráska Kate Hudson.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu